Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 19 по 26 грудня.

«Друга стадія називається "гільйотина"», - міністр економіки України Айварас Абромавічус про другому етапі дерегуляцію, який планується провести.

«Я сиджу на бомбі сповільненої дії», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, що вже не вважає себе пілотом-камікадзе.

«Якщо необхідно буде працювати до Нового року, то я готовий організувати святковий стіл в парламенті», - голова ВР Володимир Гройсман про необхідність прийняття держбюджету-2015 до Нового року.

«Ви, Айварасе, лякали всіх гільйотиною. Прошу запускати цю гільйотину одразу. Народ буде це вітати», - Президент України Петро Порошенко про початок діяльності Антикорупційного бюро.

«Якщо Тимошенко дочекається, коли Петро Олексійович Порошенко перший раз спіткнеться об поріг, ви побачите місію Тимошенко», - екс-президент України Віктор Ющенко вважає, що лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко діє в інтересах Кремля.

«Шуфрич пропонував мені три мільйони», - лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко про те, що Нестор Шуфрич, будучи заступником секретаря РНБО, пропонував йому хабар.

«Враховуючи "особливості" Ляшка, я жодного разу не дозволив собі зустрітися з ним один на один. Всі наші зустрічі були при свідках», - член фракції «Опозиційний блок» Нестор Шуфрич про лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка.

«Вбити дракона», - голова ВР Володимир Гройсман про рішення міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавічуса скоротити штат міністерства.

«Як вважав, так і вважаю, що охорона - це радше для хуліганів, а хуліганів я не боюся», - перший віце-спікер ВР Андрій Парубій про те, що не буде обзаводитися охороною, незважаючи на інцидент з гранатою.

«Коли весь Майдан вторить: «Юлі волю!», - мого місця там немає», - екс-президент України Віктор Ющенко про те, чому не брав участі в Євромайдані.

«Прошу подумати тих, хто готовий стати новим поліцейським патрульним. Дорога відкрита для всіх - і військових, і міліціонерів, і студентів, і дипломованих фахівців, - головне принципова і доброзичлива налаштованість на нову якість», - глава МВС Арсен Аваков про те, що навесні в Києві замість ДАІ запрацює нова поліцейська патрульна служба.

«Я сьогодні вранці прокинувся, а в мене побитий автомобіль. Запитання: в якій країні ми живемо?.. І реакції нуль», - народний депутат Володимир Парасюк про пошкодження невідомими його автомобіля.

«Те, що зараз нас рятує - температура», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про те, що якщо температурні показники впадуть, то Україну чекають масові відключення електроенергії.

«Країні, яка обікрадена і перебуває у стані війни, необхідно, щоб кожен громадянин і бізнес зробив свій внесок», - міністр фінансів Наталія Яресько про проект держбюджету на 2015 рік.

«Якщо немає світла в Україні, то це означає, що і на тих територіях, де тимчасово орудують росіяни, світла теж не буде», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про те, що відключення електроенергії будуть відбуватися на українській території, включаючи Крим і зону АТО.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

555