В с. Андріївка (Харківська обл.) у приватному будинку стався вибух побутового газу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

«26 грудня о 6:50 на номер «101» надійшло повідомлення про вибух в приватному житловому будинку в селі Андріївка Балаклійського району на вул. Пидченка, 62», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на момент прибуття рятувальників була зруйнована частина будинку на площі 8 кв. м, пошкоджено дах, перекриття та зовнішня стіна будинку.





Згідно з повідомленням, внаслідок події господиня будинку 1967 року народження отримала травми: рвані рани голови і кінцівок тіла, а також опіки обличчя. За даними прес-служби, бригадою швидкої медичної допомоги її негайно госпіталізували в Балаклейскую центральну районну клінічну лікарню. У ДержНС уточнили, що сусідні будівлі і споруди від вибуху не постраждали.

За попередніми даними, в будинку стався вибух побутового газу. На даний момент відповідними службами проводиться перевірка за даним фактом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

49