Сьогодні, 25 грудня, в Печерському районі Києва на восьмому поверсі гуртожитку, розташованого на вулиці Саперне поле, прогримів вибух. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

За інформацією правоохоронців, прибувши на місце події, співробітники міліції зафіксували звернення охоронця цього гуртожитку, який пояснив, що о 4:33 нібито почув вибух. Він відразу поспішив піднятися на верхні поверхи. У цей час йому назустріч йшов комендант гуртожитку, який повідомив, що сталася НП й необхідно викликати «швидку допомогу» та працівників міліції.

Внаслідок вибуху загинув 25-річний місцевий житель, а двох інших - 1969 і 1985 років народження, також місцевих - у важкому стані лікарі «швидкої допомоги» забрали в реанімацію.

Працівники слідчо-оперативної групи оглянули місце події та опитали мешканців, а також працівників гуртожитку. Вилучене спрямовано на експертизу.

Вказана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 КК України «Вбивство, скоєне через необережність».

Наразі триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

106