За фактом отруєння дев'яти осіб у Львівській області порушено кримінальне прровадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у Львівській області.

В Яворівський райвідділ міліції у понеділок, 22 грудня, надійшло повідомлення від лікаря місцевої приватної клініки про те, що в одному із сіл району в житловому будинку помер 56-річний чоловік.

Крім того, лікарі швидкої медичної допомоги, які приїхали на виклик, виявили в будинку ще вісьмох осіб у непритомному стані, серед яких - дворічний син власників будинку.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що близько 10:00 25-річна жінка побачила свого 31-річного чоловіка непритомним в одній із кімнат їхнього будинку. Вона зателефонувала родичам та знайомим і покликала їх на допомогу.

Лікарі швидкої допомоги виявили у одній із кімнат тіло господаря будинку без ознак життя, а також вісьмох осіб непритомними.

З діагнозом «отруєння чадним газом» сім осіб були госпіталізовані у Львівську обласну клінічну лікарню, а дворічний хлопчик - в дитячу обласну лікарню Львова. Загрози їхньому життю немає.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначено низку експертиз.

Нагадаємо, в понеділок, 22 грудня, у с. Бірки Яворівського району 9 осіб, у тому числі дворічна дитина, отруїлися невідомою речовиною.

Один із постраждалих помер до прибуття швидкої медичної допомоги.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом