За фактом вибуху автомобіля в селі Красне Обухівського району відкрито кримінальне провадження, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Київській області.

Повідомлення від непрацюючого 36-річного мешканця села про займання автомобіля «Славута», надійшло в понеділок, 22 грудня, о 8:00.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група, співробітники вибухотехнічної лабораторії та співробітники служби порятунку.



Як з'ясувалося, автомобіль, обладнаний газобалонною установкою, вибухнув і загорівся від дії невідомого саморобного пристрою.

На місці події правоохоронці вилучили металеві залишки вибухового пристрою для проведення відповідних експертиз. Постраждалих немає.



За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини події, проводять оперативно-розшукові заходи з встановлення та затримання осіб, причетних до вчинення замаху на вбивство. Досудове слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом