У ході розслідування кримінального провадження за фактом вбивства, скоєного біля села Микуличин на Прикарпатті, правоохоронці перевіряють усі обставини трагедії.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області, головна версія слідства - вбивство батьками своїх дітей та скоєння самогубства.

Встановлено, що усі п'ятеро вбитих, серед яких діти - п'яти, чотирьох і двох років, були мешканцями Чернівецької області. Чоловік та жінка працювали в одному із торговельних центрів у Чернівцях.

Тіла спрямовані в морг Івано-Франківського ОБСМЕ для проведення судово-медичної експертизи.

У прес-служби МВС Forum'у повідомили, що у всіх загиблих є вогнепальні поранення голови. Поруч із тілом жінки виявлено мисливську рушницю. Особисті речі і гроші не зникли.

Наразі з'ясовано, що в родині загиблої виникали конфлікти з її співмешканцем. Крім того, правоохоронці з'ясували, що у загиблого чоловіка нелегально зберігалася мисливська зброя, а сам він навчав співмешканку поводитися з нею.

За цим фактом слідчими обласного УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, в рамках якого слідчі з'ясовують мотиви та причини, які призвели до трагедії.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області у лісовому масиві біля села Микуличин (Яремчанська міська рада) на ділянці Копчин виявлені тіла п'яти людей з ознаками насильницької смерті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

535