У Черкаській області співробітники ДАІ затримали водія, який 15 грудня, перебуваючи в нетверезому стані, збив на смерть пішохода і зник з місця пригоди.

Як повідомили в прес-службі обласного Управління ДАІ, увечері 15 грудня в райвідділ міліції надійшло повідомлення, що біля села Чайківка на зупинці громадського транспорту виявлено труп 64-річного жителя села Чайківка.

Було встановлено, що чоловік помер від травм, отриманих унаслідок ДТП. На місці події співробітники ДАІ встановили місце наїзду, близько 100 метрів від зупинки, де залишилася кров і залишки лобового скла. Міліція почала розшук автомобіля, який міг бути причетний до злочину, проводила перевірку власників транспортних засобів довколишніх сіл, повідомляє УНІАН.

Під час пошуків в одному із домоволодінь міліціонери виявили ВАЗ-2101 з пошкодженнями, характерними для ДТП, але господаря автомобіля вдома не було. Міліції знадобилося ще три години для затримання водія.

Ним виявився 33-річний житель Христинівського району, який був у стані сильного алкогольного сп'яніння і не розумів, що сталося, тому й пояснити нічого не міг. За цим фактом проводиться розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

63