Харківські прикордонники повернулися в Україну з російського пункту пропуску «Донецьк». Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Вчора (16 грудня - Ред.) у Східне регіональне управління повернулися 16 прикордонників, які несли службу у пункті пропуску «Донецьк» на території Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тимчасовий підрозділ прикордонного контролю три місяці перебував у м. Донецьк (РФ) і виконував завдання, які поставили перед ними держава та керівництво прикордонного відомства.

Згідно з повідомленням, за проявлені мужність, стійкість та професіоналізм під час виконання службових обов'язків на ділянці відповідальності прикордонники були нагороджені державними та міжвідомчими нагородами.

За даними прес-служби, у пункті пропуску через державний кордон «Ізварине (Україна) - Донецьк (РФ)», а також на визначених залізничних станціях на території Російської Федерації, продовжується здійснення спільного прикордонного і митного контролю так званих «гуманітарних вантажів» для Донецької та Луганської областей України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом