В Україні найближчої доби збережеться тепла погода, на більшій частині території будуть визначати атмосферні фронти, що переміщаються з Центральної Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі в західних, Житомирській, Вінницькій областях, вдень по всій Україні, крім сходу, Криму та Приазов'я, дощ, у Карпатському регіоні з мокрим снігом.

В Україні, крім заходу, місцями туман.

На дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця.

Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла; на крайньому півдні вночі 0-6° тепла, вдень +5-10°, в Криму +11-16°.

У Києві вночі без істотних опадів, вдень дощ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Вночі, вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 17 грудня найвища температура була +8,7 градуса в 1937 р., найнижча, -25,1 градуса, у 1997 році.

У четвер, 18 грудня, у східних, Дніпропетровській, Полтавській областях, Криму та Приазов'ї дощі, на решті території без опадів.

На дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця.

Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла; на Закарпатті та в південних областях вночі 0-5° тепла, вдень +4-9°, в Криму вночі 3-8° тепла, вдень +7-12°.

У Києві - без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37