У ніч на 16 грудня у Львові невідомі підірвали двері одного з супермаркетів і намагалися газовою установкою розрізати банкомат. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС України у Львівській області.

За інформацією правоохоронців, у Сихівський райвідділ міліції о 4:30 надійшло повідомлення від мешканки Львова про те, що на одній з вулиць міста стався вибух.

Було встановлено, що невідомі особи підірвали вхідні двері одного з супермаркетів міста і проникли всередину приміщення. З допомогою газової установки зловмисники намагалися викрасти з банкомату гроші, однак їм це не вдалося. За попередніми даними, постраждалих внаслідок вибуху немає.

За даним фактом порушені кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) КК України та за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України.

«Правоохоронці звертаються до можливих свідків цієї події і всіх, хто може допомогти встановити особи зловмисників, причетних до скоєння цього злочину, з проханням повідомити за телефоном «102» будь-яку інформацію, яка допоможе слідству в розкритті злочину. Анонімність гарантується», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом