У Броварах Київської області правоохоронці розшукують водія, який збив дитину і втік з місця дорожно-транспортної пригоди. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Київській області.

«Під час руху водій збив дитину на пішохідному переході, але замість того, щоб викликати «швидку» і міліцію, втік з місця ДТП. З важкими травмами 10-річного хлопчика доставили в лікарню», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що автомобіль без водія незабаром знайшли на одній із вулиць Броварів.

Слідчим відділом Броварського міськвідділу міліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без нього.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

104