Підрозділи мотострілецької бригади Південного військового округу у Волгоградській області почнуть проведення бойових стрільб із модернізованих 152-міліметрових самохідних гаубиць «Мста-С».

Про це повідомляє прес-служба округу.

«Артилеристи відпрацюють нормативи із заняття вогневої позиції з ходу, підготовку до бою та бойові стрільби із закритих вогневих позицій як поодиноким знаряддям, так і в складі артилерійських підрозділів. Для розвідки і цілевказівки вони застосують новітній рухливий розвідувальний пункт «Аргус» на базі БМП-2, оснащений імпульсним приладом спостереження і тепловізором», - йдеться в повідомленні, передає ТАСС.

Високомобільна броньована самохідна артилерійська установка «Мста-С» призначена для ураження живої сили, бойової броньованої та неброньованої техніки, польових фортифікаційних споруд, пунктів керування супротивника та об'єктів тилу, нагадали у ПВО. Гаубиця оснащена автоматизованою системою управління і наведення вогню «Успіх» з балістичним обчислювачем, апаратурою топографічної прив'язки й орієнтування, супутниковою навігаційною системою ГЛОНАСС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

24