Уряд прийняв рішення разом з фракціями коаліції доопрацювати проект Державного бюджету-2015 і внести його в парламент на новій податковій і бюджетній базі, повідомили ForUm'у в прес-службі Кабінету Міністрів.

«Кабінет Міністрів України прийняв рішення про технічне внесення проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» і його відкликання з метою доопрацювання та внесення узгодженого варіанту з урахуванням пропозицій всіх фракцій коаліції.

При цьому Уряд разом з членами коаліції досяг згоди про необхідність вироблення всієї податкової та бюджетної бази, яка повинна лягти в основу проекту Закону України «Про Державний бюджет на 2015 рік», - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що з 13 грудня починають свої засідання відповідні робочі групи для доопрацювання змін податкового, бюджетного законодавства та Закону України «Про Державний бюджет на 2015 рік».

Як раніше повідомляв ForUm, дефіцит державного бюджету України становить 68 млрд гривень, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276