У Дніпродзержинську внаслідок вибуху гранати у квартирі загинули дві людини. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області.

За інформацією правоохоронців, 11 грудня 19-річна мешканка Дніпропетровська приїхала в гості до своєї матері в Дніпродзержинськ. Дівчина довго дзвонила і стукала в двері, але їй ніхто не відкривав. Тоді вона почала телефонувати матері на її мобільний телефон, проте на її дзвінки ніхто так і не відповів.

Після чого, дівчина подзвонила в міліцію і ДержНС. Після того, як працівники міліції проникли в квартиру, в гостьовій кімнаті були виявлені два трупи: 43-річної господарки помешкання та її 44-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок вибуху гранати.

На місці події були виявлені чека і осколки від гранати. Наразі з'ясовується походження гранати.

У ході опитування сусідів та родичів було встановлено, що співмешканці протягом 15 років жили разом. Проте два місяці тому між ними стався конфлікт, внаслідок якого вони роз'їхалися і стали жити окремо.

11 грудня о 2:00 чоловік прийшов в будинок своєї колишньої співмешканки, де між ними виникла сварка, в ході якої він застосував гранату. Наразі правоохоронцями встановлюються всі обставини злочину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37