Вчора, 10 грудня, у Рахові Закарпатської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула людина, ще троє були травмовані, повідомляє прес-служба Управління ДержНС в області.

О 10:49 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допомоги про ДТП, яка сталася на вул. Київській. На місці пригоди з'ясувалося, що водій автомобіля марки Daewoo Lanos не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв лобове зіткнення з автомобілем ВАЗ-2115.

Внаслідок ДТП 75-річна пасажирка останньої машини, жителька села Розтоки загинула на місці аварії. Ще одну пасажирку цього транспортного засобу - 12-річну школярку та 59-річного керівника ВАЗу з травмами різного ступеня тяжкості каретами «швидкої» було госпіталізовано до Рахівської районної лікарні. Під опіку місцевих медиків потрапив 51-річний водій Daewoo Lanos. Після отримання відповідної допомоги його відпустили додому.

Деблокування з машини тіла загиблої людини проводили бійці ДержНС третьої державної пожежно-рятувальної частини міста Рахова. Також вони, з допомогою спеціального обладнання, відтягнули транспортні засоби з проїжджої частини. Обставини пригоди з'ясовуються.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом