У Києві за добу рятувальники 6 разів отримували повідомлення про короткі замикання в електромережі міста, з яких 3 - супроводжувалися горінням. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в м. Київ.

«9 грудня о 22:08 надійшло перше повідомлення в Службу порятунку про коротке замикання в електрощитку дев'ятиповерхівки по вул. Руданського, 1а, яке спричинило пожежу... Внаслідок пожежі пошкоджено ізоляцію електрощитка», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, зазначається, що 10 грудня о 5:05 на Бессарабській площі, 2, виникло замикання, а потім загоряння електрокабелів у рекламному щиті на електроопорі, вогнем пошкоджено 2 м пластикового короба підводного кабелю.



Згідно з повідомленням, 10 грудня о 17:30 на тому ж місці повторилося загоряння електропроводів в електроопорі, пошкодженими залишилися 1,5 м електропроводів.

За даними прес-служби, 10 грудня о 13:34 сталося коротке замкнення в електрощитовій на 3-му поверсі дев'ятиповерхівки по вул. Галицькій, 9.



«Аварія в мережі не супроводжувалася горінням, тому була ліквідована шляхом відключення електромережі до приїзду працівників ЖЕКу або «Київенерго», - розповіли в прес-службі.

За даними ДержНС, 10 грудня о 20:17 і о 20:20 виникло два коротких замикання поблизу кіоску по вул. Рокоссовського, 2, і в електроопорі вздовж залізничних колій по Обухівському шосе. Обидві аварії в електромережі горінням не супроводжувалися.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

44