Дніпропетровські міліціонери викрили військовослужбовця, який намагався продати гранати і патрони. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області.

«30-річний військовослужбовець прибув у відпустку з зони антитерористичної операції, прихопивши з собою 18 ручних гранат РГД-5 і Ф-1 із запалами, а також понад 2 тис. патронів до автомата Калашникова та близько 160 патронів до кулемету Калашникова», - йдеться в повідомленні.



За даними міліції, працівники карного розшуку отримали інформацію про те, що чоловік намагався продати небезпечний вантаж. Були проведені оперативні заходи, в ході яких міліціонери затримали чоловіка в момент продажу.

Відзначається, що зазначені предмети були виявлені в автомобілі на стоянці біля одного з супермаркетів міста, також було виявлено сліп-пакет з психотропною речовиною амфетамін вагою 0,5 грама.





На даний момент боєприпаси і наркотики направлені на експертизу.

Затриманому загрожує покарання за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), а саме - позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом