Міліція з'ясовує обставини стрілянини в центрі Миколаєва.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС, внаслідок резонансного події одна людина загинула, ще одна - госпіталізована у лікарню.

Сьогодні, 10 грудня, близько 14:00 до чергової частини міськуправління міліції надійшло повідомлення про те, що на автомобільній стоянці біля супермаркету по пр. Леніна сталася стрілянина.

Зі слів заявників, які стали свідками події, невідомий чоловік, вийшовши з легкового автомобіля, нібито вистрілив з обріза рушниці в напрямку іншої людини, що залишилася в салоні транспортного засобу, після чого вистрілив у себе.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Центрального райвідділу міліції.

«На тротуарі між паркуванням і входом в магазин правоохоронці виявили тіло 32-річного чоловіка з вогнепальним пораненням, поруч з яким лежав обріз рушниці. 30-річного потерпілого з вогнепальним пораненням тулуба каретою швидкої медичної допомоги доставили в реанімаційне відділення лікарні швидкої допомоги Миколаєва», - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділенням Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 15 - ч. 1 ст. 115 КК України (Замах на вбивство) і за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство), проводяться першочергові слідчі дії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

63