У Луцьку рятувальники ліквідували пожежу на місцевому ринку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

«10 грудня о 00:50 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в луцькому торговельному комплексі «Ринок Завокзальний», що на вулиці Карпенка-Карого, 1. До місця події негайно виїхали одночасно чергові усіх пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру - всього 9 одиниць техніки», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що осередок пожежі був на другому поверсі м'ясного павільйону, вогнем були охоплені поруч розташовані три холодильні установки та вітрина.

Згідно з повідомленням, після відключення електропостачання павільйону енергетиками аварійної бригади міськсвітла рятувальники подали на гасіння пожежі потужні водяні струмені з двох боків, швидко забезпечивши локалізацію вогняної стихії, яка могла перекинутися на поруч розташовані торговельні ряди павільйону та сусідні кіоски.

Ліквідувати пожежу вдалося о 1:46. Над з'ясуванням причини пожежі працює спеціальна комісія, найбільш ймовірною з них розглядається коротке замикання електромережі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209