У Красноармійську затримані двоє чоловіків, які під виглядом військовослужбовців здійснювали злочини, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області.

Так, у чергову частину міськвідділу міліції звернувся 25-річний місцевий житель з заявою, в якій повідомив, що до нього підійшли двоє чоловіків, одягнених у камуфляжну форму і балаклави. Незнайомці представилися бійцями батальйону і попросили пред'явити документи. Після перевірки документів і особистого огляду молодий чоловік помітив пропажу портмоне, в якому були гроші і водійське посвідчення, однак «перевіряльники» вже зникли.

Спільний мобільний патруль міліціонерів і військовослужбовців по гарячих слідах затримав двох осіб, про яких повідомлялося в орієнтуванні. Ці особи були доставлені до міськвідділу.

В ході проведення слідчих і оперативно-розшукових заходів красноармійськими правоохоронцями було встановлено, що під масками ховалися раніше судимі 23-річний житель Червоноармійського району та 21-річний житель Димитрова.

«В ході особистого огляду у доставлених осіб було виявлено та вилучено речовий доказ - викрадене портмоне. З'ясувалося, що заповзятливі молоді люди під виглядом військовослужбовців з допомогою шахрайських дій забирали у людей кошти. А ось до батальйонів зловмисники ніякого стосунку не мають і не є їх бійцями. Співробітники сектору карного розшуку встановили причетність даних осіб до раніше вчинених двох крадіжок мобільних телефонів у неповнолітніх», - сказано в повідомленні.

Наразі стосовно правопорушників міськрайсудом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом