Цієї ночі члени НЗФ обстріляли Станицю Луганську, внаслідок чого загинуло як мінімум два мирних жителі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

«Пізно вночі був обстріляний районний центр та околиці з «Градів» і самохідних артилерійських установок. В результаті у с. Валуйське (поблизу Станиці) за ніч повністю зруйновано більше десяти житлових будинків. Зараз рятувальні служби розбирають завали і шукають постраждалих. Станом на ранок підтверджено загибель двох мирних жителів», - сказано в повідомленні.

За його словами, члени ЛНР протягом минулої доби обстрілювали контрольовану Україною територію в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Чорнухине, Попасна, Станиця Луганська та Валуйське.

Москаль зазначив, що ремонтні бригади намагаються оцінити масштаби пошкоджень і можливість відновлення електроенергії. «Якщо впродовж дня подати світло не вдасться, система центрального опалення повністю замерзне. На 10 годину ранку в Станиці було 10 градусів морозу», - уточнив Москаль.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом