Гуманітарний штаб «Допоможемо» передасть 285 тис. новорічних подарунків дітям, які проживають у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, повідомила координатор Гуманітарного штабу «Допоможемо» Римма Філь.

«Уже грудень, скоро Новий Рік. 285 тис. новорічних подарунків, за рішенням Ріната Ахметова, отримають діти в Донецькій та Луганській областях, у містах, що в зоні АТО», - сказала вона.

Зокрема, за її словами, новорічні подарунки отримають діти, які проживають у Донецьку, Макіївці, Єнакієвому, Ясинуватій, Шахтарську, Харцизьку, Іловайську, Моспиному, Докучаєвську, Комсомольську, Сніжному, Миронівському, Кіровському, Горлівці, Торезі, Зугресі, Жданівці, Ровеньках, Краснодоні, Свердловську, Сєвєродонецьку.

Вона пояснила, що дитячі новорічні набори будуть ділитися на дві категорії: для дітей від народження до шести років, а також для дітей старшого віку до 17 років. «Всі набори включають у себе солодкі подарунки - цукерки. Крім цього малюки отримають маленькі м'ячики від ФК «Шахтар», а старші діти - шапочки і шарфики від улюбленої донецької команди», - додала вона.

Як раніше повідомляв ForUm, до кінця поточного року гуманітарний штаб «Допоможемо» має намір доставити в зону проведення АТО два мільйони продуктових наборів.
 

Дарина Шварцман, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом