На 112 об'єктах в 33 військових містечках триває виконання ремонтно-будівельних робіт для розміщення військовослужбовців, передислокованих з АР Крим, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

За даними відомства, 20 об'єктів вже готові до експлуатації.

«Одним з них є казарма № 68/53 в м. Очаків на 45 блок-секцій, переобладнання якої дозволить розмістити 128 військовослужбовців за контрактом. Зараз до Дня Збройних сил України 64 контрактники отримають койко-місця на 3-4 поверхах в 22 блок-секціях. Інші роботи планується завершити у 2015 році, що дозволить отримати ще 23 блок-секції на 64 ліжко-місця», - відзвітували в Міноборони.

Крім того, найближчим часом планується до введення в експлуатацію будівлі № 63а/61 в м. Миколаїв, що дозволить розмістити ще 109 контрактників.

«Ми розуміємо, що впровадження нових програм з соціального захисту підвищує бойовий дух військових, вселяє надію, заохочує до подальшої служби, тому докладаємо для цього максимум зусиль», - зазначила начальник Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України Яна Грузинська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

56