Президент Білорусі Олександр Лукашенко підтримує позицію Росії щодо України. Про це він заявив сьогодні, 3 грудня, на нараді в Мінську.

«Росія не вважає себе стороною конфлікту в Україні і підштовхує українську владу до діалогу, в даному випадку з керівництвом Луганської і Донецької республік. Те, що діалог потрібно вести, що потрібно припиняти загибель ні в чому не винних дітей і людей похилого віку, - це факт. І тут я абсолютно підтримую позицію Росії. Більш того, якщо говорити по-чоловічому, то якщо комусь хочеться один одному морду набити або постріляти, я думаю, для цього є вже донецький аеропорт. Хай там збираються і стріляють один в одного», - сказав глава Білоруської держави, повідомляє БЕЛТА.

«Але неприпустимою є стрілянина по населених пунктах, де живуть ні в чому не винні люди», - підкреслив білоруський лідер.

Нагадаємо, раніше Лукашенко заявляв, що використання у спілкуванні тієї чи іншої мови не повинно ставати причиною роз'єднання в суспільстві. Крім того, Білорусь готова стати майданчиком для об'єднання економічних інтересів Євразійського економічного союзу та Європейського Союзу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22