Малайзія долучилася до спільної слідчої групи з розслідування катастрофи «Боїнга-777», куди уже входять Україна, Нідерланди, Бельгія та Австралія.

Про це повідомляє голландське видання Elsevier з посиланням на Міністерство безпеки та юстиції Нідерландів, інформує Укрінформ.

«Голландський прокурор запропонував Малайзії брати повну участь у роботі спільної слідчої групи з розслідування катастрофи «Боїнга». Малайзія прийняла цю пропозицію», - зазначає видання.

Нагадаємо, в серпні Україна, Нідерланди, Австралія і Франція підписали угоду про створення спільної слідчої групи для розслідування катастрофи. Документ має спростити співпрацю між правоохоронними системами цих країн під час розслідування катастрофи, у тому числі в частині обміну інформацією та іншими даними. Роботу спільної слідчої групи координує голландський офіс прокурора.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 липня 2014 року літак «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що прямував за курсом Амстердам - Куала-Лумпур, зазнав катастрофи у Донецькій області в Україні. На борту перебувало 298 осіб. Усі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом