Народний депутат Верховної Ради України від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук готовий розслідувати, куди поділися виділені на проект «Стіна» 235 млн грн, пише «Взгляд».

«Думаю, це питання має взяти на контроль комітет боротьби з організованою злочинністю і корупцією, в якому я планую працювати. Якщо колеги погодяться розслідувати, куди поділися гроші, то, звичайно, буду розслідувати», - заявив він.

Нардеп вважає, що ідея «Стіни» використовувалася виключно з метою передвиборного піару Арсенієм Яценюком. Більш економною альтернативою «Стіни» могло б стати збільшення кількості прикордонних військ, переозброєння збройних сил, переформатування органів Міністерства внутрішніх справ.

«Я думаю, що ніхто нічого добудовувати після Нового року не буде, оскільки вони «поцупили» цей проект в Ізраїлю, але є велика проблема в тому, що НЗФ на Донбасі абсолютно відрізняються від палестинців, і за озброєнням у тому числі», - запевнив Мосійчук.

Варто нагадати, що в червні 2014 року з ініціативою зведення стіни на кордоні з Росією виступав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський. Він передав в Адміністрацію Президента України інженерний проект та техніко-економічне обґрунтування будівництва укріпленої стіни вздовж кордону з Росією довжиною в 1920 км та вартістю близько 100 млн євро.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33