Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства закликає області дотримуватися лімітів споживання газу. Про це заявив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Кістіон, передає прес-служба Кабміну.

«Прошу керівництво регіонів відповідально ставитися до питання дотримання лімітів споживання газу. Тим більше що кожній області виділені ліміти визначалися з урахуванням скорочення споживання природного газу на 30% теплогенеруючими підприємствами, і кожна область брала на себе відповідальність забезпечити це питання. Скорочення споживання газу та проходження опалювального періоду в межах затверджених урядом обсягів природного газу для кожної галузі є запорукою сталого забезпечення споживачів теплом», - сказав він.

Кістіон також наголосив на необхідності ще раз переглянути обласні плани щодо зменшення споживання природного газу теплопостачальними підприємствами, і, в у разі необхідності, внести корективи і забезпечити дотримання лімітів споживання газу протягом опалювального періоду.

«Крістіон також поінформував про можливе спрямування в Кабінет Міністрів України та Адміністрацію Президента України клопотань про притягнення до дисциплінарної відповідальності голів та профільних заступників голів обласних державних адміністрацій за недотримання лімітів споживання газу», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

28