Правоохоронці, які перебувають у зоні проведення АТО або прямують туди по ротації, повністю забезпечені теплим обмундируванням. Про це, як повідомили ForUm'у в прес-службі МВС, заявив заступник глави відомства Сергій Чеботар.

За його словами, для бійців підрозділів МВС був закуплений теплий одяг, що відповідає найсучаснішим вимогам. Зокрема, було закуплено комплекти, в які входять костюм зимовий (куртка та напівкомбінезон), термобілизна, костюм флісовий, шапка-маска, флісова шапка, рукавички, шкарпетки і утеплені черевики з високими берцями.





«Закупівля зимового одягу вітчизняного виробництва була здійснена за найнижчими цінами, які були запропоновані постачальниками. Вартість шапки і рукавичок - близько 30 гривень, комплекти термобілизни - 300 гривень. Зимовий камуфльований костюм коштує 960 гривень, пара взуття - близько 560 гривень», - сказав Чоботар.



Загальна вартість представленого комплекту теплого одягу становить близько 2250 гривень. Станом на 1 грудня 2014 року на складах МВС в наявності є 12 521 такий комплект.



«Ніякого додаткового забезпечення підрозділу МВС не вимагають», - підкреслив заступник глави МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

444