У Полтавській області для споживачів промислової групи вводяться графіки обмеження споживання електричної потужності та графіки обмеження споживання електричної енергії, повідомляє прес-служба ПАТ «Полтаваобленерго».

«У зв'язку з аварійним відключенням на Запорізькій АЕС блоку №3 1000 МВт і, як наслідок, виникненням дефіциту електричної потужності, для збереження цілісності ОЕС України з ПАТ «Полтаваобленерго» з 1 по 31 грудня 2014 р. вводяться графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) і графіки обмеження споживання електричної енергії (ГОЕ)», - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що обмеження будуть застосовуватися до споживачів промислової групи, залучених у графіки обмеження споживання електричної енергії по 5-й черзі в повному обсязі на величину 27 млн КВт/год на добу і електричної потужності з 08:30 до 10:30 і з 16:30 до 20:30 по 5-й черзі в повному обсязі на величину 135 МВт на робочі дні грудня.

Як раніше повідомляв ForUm, згідно з розпорядженням головного диспетчера НЕК «Укренерго», з метою забезпечення життєздатності та надійної роботи об'єднаної енергетичної системи України (ОЕС) в умовах дисбалансу між споживанням і виробництвом електроенергії, в Києві з 1 грудня 2014 року поновлюються графіки аварійних відключень (ГАВ).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом