У Тернопільській області оголошено жалобу за земляком-військовослужбовцем, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Відповідне розпорядження підписав в. о. голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

«У зв'язку із загибеллю бійця 24-ї механізованої бригади, жителя села Великі Загайці Шумського району 45-річного Романа Мусія при виконанні службових обов'язків у зоні антитерористичної операції на сході України 30 листопада та 1 грудня у Тернопільській області оголошено жалобу», - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ОДА.

На знак скорботи за загиблими у дні жалоби на території області буде приспущено Державний прапор України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах і установах, установах, організаціях на території області.

Крім того, в області доручено скасувати проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, а також внесено відповідні зміни до програми аудіовізуальних засобів масової інформації, що діють на території області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом