Українським правоохоронцям представили новий бронеавтомобіль вітчизняного виробництва. Про це сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.

«На полігоні Національної гвардії України, розташованому в Нових Петрівцях (Київська обл. - Ред.), перед серійним випуском відбулися випробування останньої версії прототипу. На випробуваннях були присутні представники Збройних сил, Нацгвардії та Прикордонної служби», - йдеться в повідомленні.

За словами міністра, бронемашини пройшли тест-драйв, після якого були обстріляні з відстані 50-ти метрів автоматами калібру 5,45 мм, 7,62 мм, а також з кулемета та снайперської гвинтівки Драгунова. Зазначається, що техніка «вогневий іспит» склала: і броня, і скло витримали обстріл.

Згідно з повідомленням, днями планується обговорити замовлення першої тестової серійної партії для серійного виробництва та випробувань в бойових умовах, а також прийняти рішення про велике замовлення у чотирьох варіантах модифікацій та типорозмірів з різним набором озброєння і компонування захисту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом