Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 21 по 28 листопада.

«Ніякої федералізації! І це полум'яний привіт всім тим, хто зі Сходу чи з Заходу радить нам федералізуватися», - Президент Петро Порошенко про нав'язування Україні федералізації.

«Моя вам рука для проведення всього того, що ви тільки що сказали з цієї трибуни. Це наша спільна відповідальність», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про готовність підтримати курс Президента Петра Порошенка з реформування країни.

«Третьою світовою війною нас лякати не треба, насправді починати її ніхто не збирається», - Президент України Петро Порошенко про можливість початку Третьої світової війни.

«Якщо не вистачає розуму, то завжди хтось або щось заважає», - перший президент України Леонід Кравчук про те, що новий парламент і Президент не повинні перекладати відповідальність один на одного.

«Ми злізли з російської газової голки. Не повністю, так. Ну, навіть Європа не може повністю звільнитися від російської газової залежності», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про те, що Україна значною мірою зменшила залежність від російського газу.

«А чим мій маленький барліг гірший за готель?» - нардеп Михайло Гаврилюк про те, що не має наміру користуватися пільгами депутата на проживання в готелі.

«З таким настроєм ми йдемо далі і будемо йти. Крізь терни до зірок», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про те, що Україні доведеться подолати всі труднощі.

«ДНР і ЛНР може хтось підібрати, але самостійного потенціалу у них не вистачить», - мер Донецька Олександр Лук'янченко про долю самопроголошених ДНР і ЛНР.

«Ми не повинні дивитися на власну долю, ми, врешті-решт, повинні дивитися на долю нашої рідної України», - голова ВР Володимир Гройсман про необхідність налагодження взаємодії між всіма гілками влади.

«У нього буде перевага - відсутність зв'язків в українській політичній еліті. Ніхто нікому не є кумом, сватом», - Президент України Петро Порошенко про ідею призначити на посаду голови Національного антикорупційного бюро іноземця.

«Конфлікт в Україні відбувається в одній з кімнат, в інших - можна робити ремонт», - заступник глави Адміністрації Президента з питань реформ Дмитро Шимків про необхідність реформування України.

«У мене немає сумніву, що ми ще можемо на кілька депутатів зрости», - Президент України Петро Порошенко розраховує на розширення парламентської коаліції.

«Можна воювати з армією і, напевно, можна армію перемогти, але не можна перемогти український народ і українську націю», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про те, що український народ не можна перемогти.

«Те, що відбувається зараз навколо гривні... це шлях до пекла», - народний депутат від фракції «Самопоміч» Єгор Соболєв про девальвацію гривні.

«Євангеліє вчить, що царства, розділені всередині, - впадуть. Так будьмо ж єдині, оскільки настав час об'єднуватися в боротьбі за Україну, а не сваритися в метушні один проти одного», - Президент Петро Порошенко про те, що влада в Україні повинна бути єдиною.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233