У середу, 26 листопада, в пункті контролю «Чонгар», на адміністративному кордоні з АР Крим, прикордонники Бердянського загону виявили в автобусі пакет з документами і номерними знаками до автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Прикордонний наряд, перевіряючи рейсовий автобус, що прямував з Ялти в Донецьк, виявив на верхній полиці салону підозрілий пакет. Співробітники Держприкордонслужби та Служби безпеки України провели опитування пасажирів транспортного засобу, проте власника серед них не виявилося», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в прес-службі, правоохоронці перевірили вміст пакету, в якому було знайдено три пари транзитних номерів для транспортних засобів, дев'ять комплектів документів на транспортні засоби (рахунки, сертифікати відповідності, додатки до сертифікатів) і ключі до одного транспортного засобу.

Згідно з повідомленням, у ході з'ясування обставин водій автобуса повідомив, що не пам'ятає, хто передав пакет, і не знає, кому він призначався.

Після завершення відповідних заходів пакет був вилучений представниками СБУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом