Вчора, 26 листопада, в Миколаєві водій, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на співробітника Державтоінспекції, повідомляє прес-служба ДАІ в Миколаївській області.

Близько 20:00 години інспектори роти ДПС по обслуговуванню Миколаєва отримали повідомлення про дорожно-транспортну пригоду, що сталася на проспекті Героїв Сталінграду за участю трьох транспортних засобів - Mercedes-Benz GL 450, BMW 528I і DAF 95XF430, в якій, на щастя, ніхто не постраждав.



«Правоохоронці негайно виїхали на місце, адже в першу чергу необхідно забезпечити безпеку для всіх учасників дорожнього руху. Таким чином, ділянка дороги, де сталася пригода, працівниками ДАІ була огороджена сигнальними конусами, виставлені вказівні та попереджувальні дорожні знаки, в тому числі і інформаційне табло «Увага! Оформлення ДТП!», а на патрульному автомобілі ВАЗ-2110 були включені проблискові маячки синього кольору», - йдеться в повідомленні.



Однак, як зазначили в ДАІ, незважаючи на всі заходи безпеки, ігноруючи правила дорожного руху, інший водій, керуючи автомобілем ЗАЗ-110247 в стані алкогольного сп'яніння і рухаючись від вул. Гайдара в бік вул. Ульянових, скоїв наїзд на інспектора ДПС, який здійснював регулювальні дії в місці оформлення матеріалів дорожно-транспортної пригоди. Після наїзду на працівника ДАІ ЗАЗ-110247 продовжив рух і зіткнувся з припаркованим в лівій смузі з увімкненими проблисковими маячками патрульним автомобілем, який від удару покотився і зіткнувся з напівпричепом Rohr.

Внаслідок дорожно-транспортної пригоди міліціонера з травмами було госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги Миколаєва.

Водія ЗАЗ-110247 для встановлення факту сп'яніння було доставлено в Миколаївський обласний наркологічний диспансер, де проведена експертиза показала, що у видихуваному їм повітрі міститься 1,75 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2. Водій запевняв працівників міліції, що випив трохи, всього 400 грамів горілки - через сварку з дружиною.

Ведеться слідство, а процесуальне керівництво за даним фактом здійснюється прокуратурою Миколаєва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

28