Співробітники Россільгоспнагляду не пропустили до Криму дві партії свинини загальною вагою майже 33 т, які перевозилися без документів, що підтверджують якість та безпеку м'яса.

Як повідомляє в середу Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і Севастополю, на пропускному пункті «Перекоп» при здійсненні ветеринарного контролю партії м'яса свиней вагою 20 т з'ясувалося, що клейма на напівтушах розмиті і не несуть ніякої інформації.

Крім того, на поверхні м'яса, яке підприємці з Львівської області мали намір поставити сімферопольському переробному підприємству «Крыммясо», проглядалися явні ознаки псування продукту.

Такі ж проблеми виникли з ще однією партією української свинини, яка слідувала з Миколаївської області на адресу приватного підприємця з села Дубки Сімферопольського району, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Велика частина свинячих напівтуш вантажу вагою майже 13 т виявилася зовсім без клейм. Більш того, в кузові вантажівки виявилося кілька брудних мішків з внутрішнім жиром, який не був заявлений у ветеринарних супровідних документах.

Ввезення неякісного м'яса було заборонено, вантаж повернуто на територію материкової України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом