Прикордонники в зоні проведення антитерористичної операції на сході України отримають додаткову техніку для організації прикордонної служби вздовж лінії розмежування в Луганській та Донецькій областях. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Сьогодні (25 листопада. - Ред.) з Центральної бази зберігання та постачання Держприкордонслужби на схід України вирушила колона техніки. Автомобілі повезли прикордонникам 12 мобільних модулів. Усі вони будуть використані для забезпечення організації прикордонної служби вздовж лінії розмежування в Луганській та Донецькій областях», - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служби, загалом прикордонне відомство отримало 41 подібний модуль вартістю майже 3 млн грн, які надійшли в рамках проектів міжнародної технічної допомоги.

Згідно з повідомленням, крім 12 модулів, відправлених сьогодні (25 листопада. - Ред.), прикордонникам на схід уже відправлено 19 модулів, ще 2 - на адміністративний кордон з Автономною Республікою Крим.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

51