Відкрито кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля співробітниці Котовського міського відділу міліції, яка сталася 21 листопада, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Одеській області.

Матеріали кримінального провадження передані в спеціалізований відділ Слідчого управління ГУМВС з розслідування ДТП.

Своїм наказом начальник облміліції Іван Катеринчук також відсторонив від виконання службових обов'язків керівника слідчого підрозділу Котовського МВ на період проведення службового розслідування про причетність до скоєння правопорушення.

Як повідомляв ForUm, 21 листопада о 18:20 в Котовську водій автомобіля «Хюндай» під час маневрування не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого скоїв наїзд на літній павільйон, де були люди. Троє громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Встановлено, що автомобіль належить співробітниці Котовського МВ, яка є керівником слідчого підрозділу. Автомобілем під час ДТП керував її чоловік.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36