Станом на 13:00 25 листопада на території Житомирської області залишаються відключеними від електропостачання 40 населених пунктів, 5 повітряних ліній по 10 кВт і 83 трансформаторних підстанцій, повідомляє прес-служба Держнс.

Зокрема, у Баранівському, Олевському та Червоноармійському районах відключено від електропостачання по одному населеному пункту, Володарськ-Волинському - 12, Ємільчинському - 23, Черняхівському - 2.

За останню добу рятувальниками надано допомогу зі зрізання аварійних дерев, очищення повітряних ліній електропередач від гілок в населених пунктах Ємільчинського, Червоноармійського та Володарськ-Волинського районів області.

З 20 по 25 листопада вже вдалося відновити електропостачання у 604 населених пунктах області, які постраждали через несприятливі погодні умови минулого тижня. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації місцевого рівня залучено 132 бригади ЕК «Житомиробленерго» і понад 500 фахівців, у тому числі і рятувальників підрозділів Управління ДержНС в області.

Як раніше повідомляв ForUm, 21 листопада на території Житомирської області через негоду відключеним від електропостачання залишився 601 населений пункт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом