У поїзді «Одеса-Москва» 37-річний житель Одеси намагався провезти на територію Російської Федерації майже 4 кг марихуани. Про це повідомляє прес-служба Брянської митниці (РФ).

«На прикордонній станції Суземка посадові особи Володарського митного поста Брянської митниці, які проводили митний огляд поїзда «Одеса-Москва», в одному з вагонів виявили наркотичний засіб - марихуану. Наркотична рослинна речовина загальною вагою близько чотирьох кілограмів (3985,4 г.) була у трьох полімерних пакетах, які митники витягли з стельового люка, закритого на спецключ», - йдеться в повідомленні.



За даними прес-служби, власником вмісту пакетів виявився 37-річний громадянин України, житель Одеси, який прямував у цьому ж вагоні.

Згідно з повідомленням, його причетність до контрабанди наркотиків була встановлена в ході проведення оперативно-розшукових заходів.

За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 229.1 КК РФ (незаконне переміщення через митний кордон Митного союзу наркотичних засобів у великому розмірі).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36