За минулу добу зафіксовано обстріл української території з боку РФ, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Ведення артилерійського вогню з території РФ зафіксовано на напрямку н. п. Маноцький (РФ) - н. п. Камишне (Україна) в районі одного з прикордонних постів Луганського загону», - уточнили у відомстві.

Згідно з повідомленням бойових зіткнень між прикордонниками та членами незаконних збройних формувань не відбувалося.

«Однак НЗФ продовжують обстрілювати й атакувати позиції сил АТО на донецькому, дебальцевському напрямках та в районі Бахмутівської траси. Також триває перегрупування й нарощування сил найманців на маріупольському, донецькому і луганському напрямках», - зазначили в Держприкордонслужбі.

Крім того, протягом доби, після нетривалої перерви, противник відновив ведення системної повітряної розвідки в зоні розмежування і вздовж кордону України.

Так, учора зафіксовані польоти дев'яти БПЛА на маріупольському та волноваському напрямках, а навпроти ділянки Сумського загону російськими прикордонниками проводилося повітряне патрулювання вертольотом Мі-8. Крім того, навпроти ділянки відділу «Красна Талівка» зафіксований політ двох літаків СУ-25 над територією РФ без перетинання кордону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом