В Україну 21 листопада прибуде з візитом віце-президент США Джозеф Байден. Про це повідомив на брифінгу глава Департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

«21 листопада в Україні з візитом перебуватиме віце-президент США. Це вже третій за цей рік візит в Україну Джо Байдена, що є унікальним прецедентом і підтверджує стратегічний характер відносин між нашими державами, а також ключову роль, яку США грають в зусиллях міжнародного співтовариства проти дії російської агресії проти України», - сказав Перебийніс.

За його словами, під час зустрічі Байдена з керівництвом України будуть обговорюватися напрями розвитку політичного та економічного співробітництва, надання подальшої всебічної підтримки з боку США в питаннях безпеки, включаючи енергетичну сферу, передає «УНІАН».

Нагадаємо, 17 листопада конгресмен від Республіканської партії Майкл Берджес подав на розгляд конгресу законопроект, спрямований на надання прямої військової допомоги Україні.

Американський сенатор Джон Маккейн виступив з різкою критикою президента США Барака Обами, якого вважає відповідальним за ненадання Україні зброї.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32