Працівники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області викрили міжнародний транзитний канал поставки сильнодіючих наркотичних речовин, зокрема кокаїну, на територію України.

За інформацією правоохоронців, наркотики постачали з Домініканської Республіки через Російську Федерацію.



В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу 42-річного львів'янина, непрацюючого, раніше судимого за злочини, пов'язані з наркотиками. У затриманого виявлено та вилучено велику партію кокаїну вагою 66 грамів (особливо великі розміри). За цінами «чорного ринку» вартість вилученого наркотику становить не менше 160 тисяч гривень.



Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Правоохоронці встановлюють причетність затриманого до скоєння подібних злочинів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

119