У Донецькій області станом на 17 листопада працюють всі фільтрувальні станції КП «Компанія «Вода Донбасу», крім однієї - Донецької. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької облради.

«Наразі ця фільтрувальна станція знеструмлена, через інтенсивні обстріли співробітники компанії не можуть розпочати ремонтно-відновлювальні роботи», - сказано в повідомленні.

При цьому водопостачання Донецька, Макіївки, Горлівки, Єнакієвого, Амвросіївки, Новоазовська, Тельманового, Старобешевого, Маріуполя, Слов'янська, Дружківки, Краматорська, Костянтинівки, Сніжного, Харцизька, Дзержинська, Червоноармійська, Українська, Гірника, Селідового, Димитров, Новогродівки, Вугледара, Волновахи, Добропілля, а також довколишніх сіл і селищ здійснюється в узгоджених обсягах.

Наголошується, що, як і раніше, не припиняються обстріли об'єктів водозабезпечення. 15 листопада було знеструмлено Кіровський водогінний вузол. На наступний день подача електроенергії була відновлена по одному електричному вводу. Через нестабільну роботу водопровідного вузла не вдалося подати в повному обсязі воду з водогону «Кіровський водогінний вузол - Шахтарськ».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом