Серед нинішніх співробітників Донецької облдержадміністрації немає «міністрів» самопроголошеної Донецької народної республіки. Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті ОДА.

У низці ЗМІ з'явилося повідомлення про те, що нібито заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ольга Малиновська поєднує державну службу з роботою «міністром праці соціальної політики» ДНР.

«Ольгу Вікторівну Малиновську розпорядженням голови облдержадміністрації з 11 листопада поточного року звільнено із займаної посади за угодою сторін», - заявили в ОДА.

Крім того, в прес-службі звернули увагу на те, що ЗМІ посилаються на документ про її призначення «міністром», датований 12 листопада. Таким чином, на момент отримання статусу «міністра» Малиновська не була співробітником Донецької облдержадміністрації.

Оновлення довідкових розділів сайту облдержадміністрації здійснюється по понеділках, у зв'язку з чим стало можливим припущення, що Малиновська поєднує держслужбу з діяльністю у ДНР. Наразі в довідник структурних підрозділів на сайті www.donoda.gov.ua внесені відповідні зміни.

«Серед чинних співробітників Донецької облдержадміністрації немає «міністрів» незаконних збройних формувань, які позиціонують себе «республіками», - наголосили в ОДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

46