В результаті обстрілу 14 листопада села Трьохізбенка Новоайдарського району Луганської області кількість загиблих збільшилася до трьох осіб, повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

«Під час артилерійського обстрілу Трьохізбенки загинула 82-річна бабуся - снаряд вибухнув у неї у дворі. Від вибуху снаряда з «Град» загинув 58-річний чоловік, що знаходився у дворі біля власної хати», - цитує Москаля прес-служба Луганської ОДА.

Губернатор Луганської області також поінформував про обстріл інших населених пунктів, підконтрольних українським військовим: Золоте, Кримське, Чорнухине, Станиця Луганська, село Макарове і село Нижнє Тепле, де отримав уламкові поранення 86-річний пенсіонер.

Як повідомила раніше керівник прес-служби Луганської міліції Тетяна Погукай, в Луганській області в результаті мінометного обстрілу села Трьохізбенка в п'ятницю вранці загинула дівчинка, важко поранена її мати.

Як раніше повідомляв ForUm, у ніч на 14 листопада потрапив під обстріл голова Станично-Луганської райдержадміністрації Євген Бідашко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом