Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 7 по 14 листопада.

«Я хочу припинити війну. Не дати шансу комусь почати третє всесвітнє божевілля», - Президент Петро Порошенко про те, що хоче припинити війну в Україні.

«Хотів би звернутися, щоб світ не страждав на геополітичний дальтонізм. Вже перейдені не десятки, а сотні «червоних ліній», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про воєнну агресію проти України.

«Ніяких підстав для того, щоб піддаватися паніці, не існує», - Президент Петро Порошенко про те, що українські війська здатні і готові захистити кордони держави.

«Нам потрібна зміна правил для того, щоб наступний державний персонал не перетворив країну в годівницю для себе», - голова партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко про необхідність змінити систему влади.

«Міністри не повинні дарувати машини добровольчим батальйонам. Ми також хочемо заборонити Facebook-міністрів», - новообраний народний депутат від партії «Блок Петра Порошенко» Микола Томенко про претендентів на міністерські портфелі.

«Розпеченим залізом буду випалювати таку поведінку. Благородна сила, а не садизм повинні відрізняти українського спецназівця!» - міністр внутрішніх справ Арсен Аваков про бійця спецпідрозділу міліції, який повівся грубо під час затримання активістів під Адміністрацією Президента.

«Нам необхідно зупинити махновщину на вулицях Києва і створити єдиний центр для збереження правопорядку», - прокурор Києва Сергій Юлдашев про злочини, які скоюють у столиці представники добровольчих батальйонів.

«Рівень тролінгу досяг максимуму. Якщо прем'єр починає цим займатися - 101-й level», - новообраний народний депутат від партії «Блок Петра Порошенка» Павло Розенко про пропозицію прем'єр-міністра Арсенія Яценюка щодо кандидатур у новий Кабмін.

«Це потрібно розглядати як варіант Арсенія Петровича. З точки зору технологічного ходу це цікаво. На жаль, поки уряд продовжує діяти як піар-уряд», - новообраний народний депутат від партії «Блок Петра Порошенка» Микола Томенко про пропозицію прем'єр-міністра Арсенія Яценюка щодо кандидатур до нового уряду.

«Прем'єр-міністр оцінив гідно наші кандидатури. Радий. Вміє бачити», - лідер Радикальної партії Олег Ляшко про пропозицію прем'єра Арсенія Яценюка плавцеві Денису Силантьєву зайняти посаду міністра молоді та спорту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

83