Співробітники служби боротьби з незаконним обігом наркотиків у селі Велика Снітинка Фастівського району затримали 20-річного місцевого жителя, в домоволодінні якого виявили паперовий згорток з порошкоподібною речовиною, повідомили Forum'у у відділі по зв'язках з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області.

Зовні знахідка була схожа на амфетамін, її кількість становила близько 1 грама. Також виявили два паперових згортки із подрібненою речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс, вагою близько 50 г. «Крім цього, під час санкціонованого обшуку на території приміщення працівники міліції виявили та вилучили висушені рослини коноплі, вагою близько 15 кг», - сказано в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, загальна вартість вилученого становить близько 300 тисяч гривень.

За словами затриманого чоловіка, наркотичні засоби він продавати не збирався.

«За даним фактом слідчим відділом Фастівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від двох до п'яти років», - резюмують у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом