У Білгород-Дністровському районі Одеської області в середу, 12 листопада, при спробі розібрати гранату загинув 18-річний юнак. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області.

«До чергової частини Білгород-Дністровського міського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення від дільничного інспектора міліції про те, що близько 21-ї години в приміщенні гаража внаслідок вибуху ручної гранати РГД-5 загинув 18-річний юнак», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що загиблий навчався на другому курсі Старокозацького аграрного ліцею і тимчасово проживав у свого родича. У приміщенні гаража юнак намагався розібрати гранату. З місця події вилучено численні уламки від боєприпасу, які направлені на експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація - ст. 264 Кримінального кодексу України (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26