Автобаза Державного управління справами планує передати близько 50 автомобілів на баланс Міністерства оборони та інших силових відомств, що беруть участь в АТО. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на прес-конференції заявив керівник ДУС Сергій Березенко.

За його словами, на автобазі числиться 307 автотранспортних засобів, однак більшість із них «є тільки на папері», тому що велика кількість автомобілів вичерпала свій ресурс і велика кількість автомобілів залишилася ще з радянських часів.

«Для того щоб трохи розрядити цю кількість автомобілів, які потребують коштів, але не використовуються за функціоналом, ми запропонували близько 50 машин передати в Міністерство оборони та інші відомства», - сказав він.

Березенко зазначив, що велику кількість автомобілів уже було передано раніше. «На перше прохання міністра оборони або глави МВС, а також насамперед тих міністерств, які беруть участь в АТО, ці автомобілі будуть передані для виконання тих функцій, які на них будуть покладені», - підсумував він.


 

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

91