Двох співробітників управління ДАІ у Луганській області затримано співробітниками ФСБ РФ на території Російської Федерації. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Луганській області.

В ході перевірки було встановлено, що о 8:30 співробітники ДАІ під час несення служби на службовому автомобілі Volkswagen Passat, в смт Мілове, намагалися затримати мікроавтобус Peugeot з російськими номерами, який проігнорував вимогу працівників ДАІ про зупинку і на великій швидкості проїхав вул. Дружби Народів смт Мілове. Співробітники ДАІ на службовому автомобілі почали переслідування автомобіля.

«У зв'язку з тим, що на території смт Мілове немає чітко визначеного розмежування державного кордону України з Росією, наряд ДАІ під час переслідування випадково опинився на території РФ і був затриманий працівниками прикордонної служби ФСБ РФ», - йдеться в повідомленні.

Наразі українські правоохоронці перебувають на території РФ.

В результаті переговорів керівництва ГУМВС України у Луганській області з керівництвом Чортківського райвідділу поліції досягнута домовленість про те, що після відшкодування штрафу співробітники ДАІ будуть відпущені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

66